Företagskultur

 

 

CO-PILOTS VÄRDEGRUND

Co-Pilot en växande organisation och vi styrs av vår värdegrund.

Företagskultur är viktigt; den hjälper till att få våra kunder nöjda och våra medarbetare att må bra. Tillsammans påverkar vi medarbetare vår utveckling och framtid. Förutsättningen för fortsatt hög och lönsam tillväxt är kraften underifrån, en väl förankrad företagskultur hos våra medarbetare.

 

 

Vi verkar för

trygghet

Att jobba på Co-Pilot och att jobba med Co-Pilot är som att komma hem. Sparka av sig skorna, prata om det en vill och känna sig välkommen. Men också att ta ansvar för att det är städat, välkomnande och högt i tak.

 

mångfald

Vi strävar efter EN av varje. Det skärper vår kompetens och vidgar vårt lärande. Ju öppnare vi är desto mer vetande får in företaget!

Vi strävar inte efter 50/50 - vi strävar efter och hoppas på en av varje!

 

transparens

Förutsättningen för månfald och trygghet är transparens. Vi kommunicerar öppet inifrån och ut. Står för vilka vi är och ber om hjälp när vi behöver det. Alla ska kunna stå för vilka vi är och alla ska kunna ta reda på det och se den sanna bilden.

 

 

Vi arbetar aktivt med dessa frågor i alla våra processer och skapar levande dokument. Vi jobbar med normkritik och har fortlöpande handlingsplaner för att kunna tillhandahålla verktyg att stötta andra och varandra och stå upp för vår inställning.  Co-Pilot levererar trygghet och mångfald genom en genomarbetad transparens och möter upp den ökande transparensen genom att vara en trygg organisation med stor mångfald.

 

Co-Pilot tar ställning

När vi söker uppmärksamhet genom handling kombineras den alltid med trovärdighet. I våra aktioner och när vi stöttar filantropi är strävan att leva upp till våra nyckelord: relationer, logistik och vetande.

Gåvor och bidrag görs till organisationer som är transparenta och baseras på kunnande. Organisationer som verkar för en bättre värld och som främjar mångfald och verkar för alla människors lika värde.

 

 

 

 

 

Bolag i Friside Group

Följ CO-Pilot Bygg- och Projektledning

CO-Pilot    |    Sveavägen 159    |    113 46 Stockholm    |    info@co-pilot.se    |   08-29 69 90

Copyright © CO-Pilot. Alla rättigheter reserverade. Produktion: IN VISION

Följ CO-Pilot Bygg- och Projektledning

CO-Pilot

 Sveavägen 159

113 46 Stockholm

 info@co-pilot.se

08-29 69 90

Copyright © CO-Pilot. Alla rättigheter reserverade. Produktion: IN VISION