Karriär

 

Att projektleda inom byggsektorn innebär stort ansvar och stor yrkesstolthet. Våra medarbetare måste alltid veta att de har trygghet och tillit i projekten, till varandra och kunden. Att jobba på Co-Pilot ÄR tryggt - som att komma hem. Vi som jobbar här bygger inte bara hus - vi bygger tillit.

 

Företagskultur

Förutsättningen för fortsatt hög och lönsam tillväxt är kraften underifrån, en väl förankrad företagskultur hos våra medarbetare.

Vi verkar för trygghet, mångfald och transparens.  Läs mer ››

 

 

En av varje

När vi är många olika med olika sorters erfarenhet som möts på ett jämlikt sätt, lyssnar till varandra, försöker förstå varandra, lär av varandra och accepterar varandras olikheter – uppstår verkligt lärande. Vi ser detta som en tillgång.

 

I vår rekrytering strävar vi efter jämlikhet. Vi lägger inte fokus på 50/50. Istället lägger vi fokus på ”En Av Varje”. Vår erfarenhet är att många olika skapar dynamik och ett naturligt lärande. Vi vill vara arbetsplatsen där inte bara kurser och fortbildning för oss framåt. På Co-Pilot vill vi lära av varandra och ha naturliga mentor-system. Vi vill skapa logistik för att bygga relationer. Så blir vi smarta! Läs mer ››

 

 

 

Lediga tjänster

 

Projektingenjör/Civilingenjör - Bygg

 

Vi tror att DU är rätt lik oss.

 

Vi är ett lite punkigare bygg- och projektledningsföretag. Vi är små men gör stor skillnad, och vet vad vi vill. Vi växer och blir snyggare. Vi har en stark och förankrad värdegrund. Vi jobbar aktivt med mångfaldsfrågor och är det första HBTQ-certifierade företaget i branschen. Vi utvecklar och genomför projekt genom att perfekt balansera relationer, logistik och vetande. Våra kunder har rätt till och förväntar sig skickliga kommunikatörer. Goda relationer och mångfald är vår usp.

 

Vi vill ge någon med rätt engagemang och vilja en möjlighet att utvecklas i byggbranschen, få tillträde till vårt nätverk och en plats på vårt coola kontor på Sveavägen i Stockholm. I gengäld förväntar vi oss någon som vill någonstans. Vi förväntar oss ditt engagemang och att har en klar vision av din framtid. Du vill lära dig självständighet och du bidrar med entusiasm. Vi vet att du är projektingenjör och du vet att du är en stjärna på CO-Pilot. Lägg ingen tid på att författa ditt CV - skriv och berätta om dig själv, din passion och vision. Att du har grunden VET vi. Det vi vill se är att du VET att du kan bli  en mästare på att skapa goda relationer, bygga logistik och vetande.

 

 

Referensprojekt:

 

 

 

 

Linkedin

Följ oss för mer nyheter ››

 

 

 

 

Bolag i Friside Group

Följ CO-Pilot Bygg- och Projektledning

CO-Pilot    |    Sveavägen 159    |    113 46 Stockholm    |    info@co-pilot.se    |   08-29 69 90

Copyright © CO-Pilot. Alla rättigheter reserverade. Produktion: IN VISION

Följ CO-Pilot Bygg- och Projektledning

CO-Pilot

 Sveavägen 159

113 46 Stockholm

 info@co-pilot.se

08-29 69 90

Copyright © CO-Pilot. Alla rättigheter reserverade. Produktion: IN VISION